Бы й, да, з ігільцы в падлый.
В дісКуйСій мы ухЧайСтвуйЙім зь
Давайтэ седым за столы!
Да ё маё ж! Да нашчо дратысь?
Ведь всі вавПросы фш решены.
О гындэ во, амырыканьцяМы ш.
Да. Шэ такый в нас есця дым.
А не той во, шчо надто сладкый.
Дак вылызь, Путін, ізь ігры,
Шо ты ж затіяф в Сірій с Асад.
Да й Украіну зь ты бомбыв.
Не террорісты ш бЮть донбасцэв.
І шо куды дітяткам вткны…
Ах, голодранцы вы пархаты!
Ну, ж нашё кіці о той мышь!
Ёго і й так вець травяць мяскам.
І хай знішчае пакосць сыр.
Він всё рано ж партачытьць.
Ій гітлер новшый вжэ жывый!
Но він ж далёко шэ от пранцый.
От шо надеждінц говорыть:
Да я ж юріст! Во, доктор марлій.
… вот так мы й доні некый вкынь
СатіріКонь – і ням жызнь:
Да ты?! Міня? Я ж влада!
Не, борухам здавайСІК!