Да шчо за тут язык ув Кат!?
Дары роскрытія сознанья.
Вот шо такэе всі стіхы,
Шо пышэ гондэ дід ваш Вася. –
А для мынэ воны плохы. –
Ны понімаю я. Шо главнэ?
Дрова? Деревья? Чы но твар,
Шо лізэ всюды быты Гада?
Да і за шчо? – А за Тамар!
Двойнэ соснане! Божэ правый!
Афганец! Шызанутый! Батьк!
Но лізэ нэчысть сапогамы:
Дак грошый ж, бач ты, скікы в Малп!? –
Дано нам всё. Но хто дэ знае,
Шо гэтакэ сыдіты влад,
Колы дубасять в темя швабры
І вжэ качеють: добывай!
Яку молітву ты йім вшпар тут?
Ну, шоб аж засвырбіло в задзь.
А ведь горів ужэ засранец
Однажды в сновы от Архан.
Но тут і та ны помогае.
А ныякая! Ны фіга фш!
Ну, шо ж, осталось нож с кармана…
А тут ій тот кудысь вмыть згынь!
Ах, Друг мій, Друг! Якэ коханне
Хто понімае, ек Баран
Са курвай Курыцай ф Тіграна
Оно всі баксы ш вынімаль.
… да, была бы товді хана, Брат,
Шоб но ны Ты
З нывідьМАЙ Даль.