Сонце щезло, сховалось за край,
І в польоті помер чорний шпак.
Зупинися на мить, зачекай.
Щось не так в цьому світі, не так.
І хіба в цих зелених очах
Мають бути краплинки пітьми?
Ми навік загубились в горах.
Залишилось лиш небо і ми.
Щось не так в цьому світі, не так,
Роскажи мені щось, не мовчи.
Не говориш? То дай хоч би знак,
Хоч би щось прокажи, прокричи.
Моє серце у грудях мовчить,
Не стискаються пальці в кулак.
Зупинися, зажди хоч на мить,
Щось не так в цьому світі, не так.