Росіяне!Скажи,
Чому ти воюєш в моїй рідній країні?
Мету свою покажи,
Чому ти вбиваєш мою рідну дитину?
Вы здесь ущемляете наши права
Я сам это слышал(со слов Киселёва)
Еще и детей наших едите
И убиваете их родителей!
Тобто ти віриш якомусь дурному?
Як я дивлюсь ваші новини
То в мене віднімає мову,
Як можна таке сказати
І де взагалі таке можливо зняти?
А это у вас тут такое творится
Вы тут насильники и детоубийцы
И вообще ваша хунта всем надоела
Уже половину детей наших сьела!
Бідний мій друже,
Покалічили тебе дуже
Ваші новини
З моєї країни…..
А что здесь неправда?
Вы власть захватили?
Там все ведь по делу
Вы детей наших били
Бідний росіянине
Бідна твоя сім’я
Та буду розумніше
Закінчу цю розмову я……