Як ти приходиш
І з тобою я,
Хлопці і дівчата
І любов моя.
Любов моя!
Ти танцюєш,
Крутиться земля.
Всі радіють,
Що з тобою я.
З тобою я.
І любов моя.
Ти любов моя.
Танцює любов моя.
Моя.
Іншого запросиш,
Підеш танцювать,
Мене залишаєш
Тільки сумувать.
Сумувать.
За тобою сумувать.
Як зажмуриш очі,
Посмішка у слід
І любити хочеш
Уже скільки літ.
Пройшло.
Пролетіло.
Скільки літ.
Скільки літ!
Ти танцюєш,
Крутиться земля.
Всі радіють,
Не з тобою я.
Не з тобою я.
І любов моя.
Любов моя.
Моя.
24.03.2016 р.