Наливай мені вино,
Світле чи червоне,
Щоб зігріло воно нас,
Як гаряче море.
Бухливе.
Гаряче море.
Наше море.
Щоб злетіли до небес,
Де птахи літають,
Про кохання і любов
Й нам розповідають.
Нам танцюють і співають.
Про любов співають.
І літають.
З нами літають.
Літають.
Нагадай мені любов,
Що в небі літає
І давно шукає нас,
І не забуває.
Нас не забуває.
Нашу любов не забуває.
Не забуває.
Наливай мені вино,
Гірке чи солодке,
Щоб згадалася любов,
Її ніжність трошки.
Трохи.
Трошки.
Щоб згадалася любов.
Трохи.
Трошки.
Трошки.
28.03.2015 р.