Цей світ з"явився з Божої руки,
Усе заповідав у мудрій книзі.
І посилав в народ учнів своїх,
Щоби вони усіх чеснот навчили.
Як жити йому в мирі та любові,
І сіяти добро, мов квіти-айстри,
Заради ближнього бути на все готовим,,
Та мирно й дружно всім співіснувати.
Та не послухали Творця Свого науки
Ми,Каїна та Авеля правнуки й онуки,
Котрі на брата першими ж і руку підняли,
З тих пір почались війни на землі.
Бог відвернувся від Свого творіння,
До рук узяв усі права правління
Той ниций ангел,що всіх нас
Підштовхує на підлість увесь час.
-Тепер же,мої діти неслухняні,
Не кличте,бо вже не прийду.
Заповідав я мир і щастя,
А ви паплюжите його.