Політ думок, минулого полон
Не відпускає, повертає проти волі
У спомин веселковий сон
Поміж байдужих та самотніх буднів
Один за одним пропливають дні
Далеко ти, ні вісточки ні згадки
Нічого не прошу, тільки одне
Згадай ,хоч зрідка ,у думках про мене
Політ минулого у сновидіннях, у літах
Ні, не поверне ті краплини щастя,
Які я з ніжністю на протязі років
Сховала у своєму зраненому серці.