УКРАЇНО МОЯ
Незалежна й чарівна моя Україно!
Золотисті поля і червона калина.
Я за тебе боротимусь аж до загину,
Як за милу і любу для мене дружину!
Відчуваю я біль і з страждання твої
І народ ще не може терпіти знущання.
І бійці, що ведуть переможні бої,
Хочуть владі зробити негідне прощання.
Не журися народе, улюблений мій.
Україна, ще буде твоя процвітати!
Лишень часу потрібно, щоб вигнати змій
І всю вигнати нечисть із рідної хати!
19.07.2016 р.
А. Рогуля