Хлопець зі школи, тепер ти мій друже.
Але я до тебе, мабуть, небайдужий.
Благаю, ти вибач мені ці моменти.
Я знаю, ми різні в житті елементи.
Юнак, парубійко, звичайний хлопчина,
На світ що вдивився моралі очима.
Новітні думки тобі тяжко сприймати,
Де правда, де фальш у ці дні розрізняти.
Я зовсім інакший від тебе, мій брате.
Я можу й дівчину, й хлоп’я покохати.
Плітки й теревені люблю боронити,
Без міфів міських я не можу прожити.
Я знаю, ненавидіш ти тих хлоп’ят,
Що мужів обрали собі, не дівчат.
Але ти зі мною інакший, дбайливий.
Вигадливий, жвавий, легкий, терпеливий.
Хлопець зі школи, найблищий мій друже.
Знаєш, до тебе я вже не байдужий.
Велике спасибі тобі за увагу.
До тебе я маю і щирість, й повагу.