Привіт,моя квітко,
Ти жива і здорова?
Що сьогодні робила, моя Чорноброва?
А чи чекала сьогодні мене?
Життя неймовірно і швидко лине.
І всупереч часу,
Впереміш літам
З тобою ми разом-
Ти тут,а я там.
Привіт,моя рідна,
Ну що,як жилося?
Чи заплітала ти своє волосся,
Як тоді ,коли були ми удвох?
Чи може за мною уже й слід просох?
І хай неймовірно,
Нехай неминуче.
З тобою удвох ми -
Оце усе суще.
Привіт,моя лукава
І як твої справи?
Чи може ще плачеш за мною щоночі?
Невже ще не всохли дівочі ті очі
Щоночі безмежно ридать?
Невтомно, невплинно кохать?
Будем іще МИ,
Тобі обіцяю,
Ти знаєш-кохаю
Хоча зволікаю
Листи ще пишу,
І все ще чекаю.