Ти і я – у світі дві самотності,
Твій погляд в дзеркалі я бачу, а ти – мій.
На вигляд ти у морі безтурботності,
Та це не правда, а лише двобій.
Я і ти – два серця-одинокості,
Шукаємо чи не летить наш журавель.
На вигляд я наповнена жорстокості,
Та це не правда, а лише дуель.
Це поєдинок вибраний нам долею,
Можливо разом будемо, можливо ні.
І нас підштовхує хтось долонею,
І цей хтось зводить нас часом у сні.
Давай не будемо себе дурити,
Я бачу тебе, а ти бачиш мене.
Давай краще почнемо творити.
І хтось там зверху нарешті збагне.
Хтось погляне у низ і побачить,
Два серця самотніх, двоє людей
Забуде дуель і минуле пробачить
Та камінь легенько штовхне із грудей.
Давай забудемо палких поглядів битву
Дві самотності в світі – я, ну і ти
Згадаємо лише стару дитячу молитву.
МИ зможемо двоє перемогти!