Я забув тебе, забув, коли ти лила сльози,
А чи кричала, чи сміялась - я забув.
Забув, коли я бачив на твоїм обличчі грози,,
Забув. коли я бачив там весну.
Я забув. як важко ти мене проймала,
Я забув як легко радувала стан.
Я забув, як ти мене усього обіймала:
З голови до ніг, з Ямайки в Пакистан.
Я забув, як ти співала колискові,
І як будила криком зранку всіх птахів.
Як в подиху моєму, як в моїй промові
Ти бачила себе, як бачив я людей з дахів.
Я забув, коли востаннє ти бувала
В квартирі, на окраїні великого села.
Любов, скажи, куди ти подівалась?
Я дивлюся уліво, вправо, а тебе нема!