Вірші без рими
Це так красиво, це так цікаво,
Як і без ритму.
Будьте ласкаві, заваріть мені кави.
Я люблю зі згущеним молоком.
Збочення смакових рецепторів зашкалює?
А якщо я додам туди ще вина, або коньяку?
Йой... А мені здається, людям насправді байдуже...
Всім! Крім рідних. А всім іншим - просто так,
Аби було про що поговорити.
Якось раніше, в дитинстві, було все так райдужно...
Мені не вистачає гострих вражень.
От ви часто бачите веселку?
Який же там спектр, неймовірно, правда?
А у житті якось не так, все сіро...
Я навіть не хочу лягати,
Щоб не бачити абсолютно таке саме завтра,
Яке я бачив і сьогодні, і вчора
І багатенно днів тому.
ЗАВТРА! Треба просто вірити в казку?
Хах, будь ласка, заваріть мені кави,
А далі... А далі все, як по маслу.
Ну, ви зрозуміли.
Так от... Завтра наступить скоро вже,
Десь о 13:35 за київським часом.
По телеку знову те саме буде:
О, еврика, ми якось живем без російського газу.
Завтра. Я прокинусь, і довершу свої всі пісні,
Яких накопилось нескінченно багато.
Недописані, недопрацьовані, початі з азартом.
О так! Завтра буде цікавий день.
Мені здається. що у моєму розумінні цікавий -
Це коли я зломаю руку, або наступлю на...
Ні, якщо я наступлю знову на граблі -
Це буде звичайнісіньке завтра.
Моє "завтра" - воно неймовірно чарівне,
Неймовірно відкрите і неймовірно задрало.
Воно як зернята - ти їсиш, їсиш, а воно все є і є,
Рука тягнеться знову, і кожного дня я бачу
Це офігенне стабільне "ЗАВТРА".
А, так! У когось і цього немає,
Тому дякую всім, хто зварив мені кави,
І зварить її іншого дня, наприклад, завтра.
ID:
707256
Рубрика: Поезія, Лірика
дата надходження: 18.12.2016 18:18:25
© дата внесення змiн: 18.12.2016 18:18:25
автор: Інфант
Вкажіть причину вашої скарги
|