А чого за цей час я досяг?
Наші зустрічі як і колись, залишилися короткочасними,
Ніби невчасними.
З різними гаслами я підіймав свій стяг!
З різними мріями і розрахунками.
Ночі приходили
І моніторили
Все -
що було за моїми лаштунками.
Мої козирі вимагаючи,
Ніби паспорта прикордонники,
Спроби ще в зародку убиваючи,
Вжитися у твоєму просторі.
Але ніч не забрала усі мої спогади,
Щоб стояв немовлям я німим і беззахисним.
Щоб палали надії,
І з дощем вони падали -
попелом.
Щоб повстав,
ніби фенікс,
для тебе, - сильнішим.
І хоча з усіх сил я щодня намагаюся,
Бути ближчим для тебе щоразу, ніж, був.
Ми спіткаємось,
розбігаємось,
Тоді що за цей час я здобув ?!