Народилась з чистоти – ознака краси –
найбільшу силу отримала нестримної води;
досконалість критиці непідвладна –
світла часточка в ній всевладна.
Сніжинка біла-біла з неба прилетіла –
легкість чистоти – то найсильніші крила,
з сестрами багнюку світу білизною сховала –
справжню казку для всіх подарувала.
Танець вітру і морозу в небі станцювала –
неповторність ювеліра форму увібрала –
радість і швидкість нестримного польоту –
секунда падіння варта вічності льоту.
За пару секунд сніжинка світ облетіла –
мільйони вогнів – неймовірно зраділа –
вона ж води є донька та світла сестра –
радість свята на землю принесла...
Радість, свято і бенгальські вогні –
без снігу немає справжньої магії зими –
сніжинка подарувала її тобі і мені –
маленька частинка світлої доброти.