|
***** Сатиричний вірш *****
- «Що трапилось, що коїться брати!?
Знов збурюють! Підштовхують до прірви!?
Будують патріоти блокпости!?
Та, як вони посміли, - хай їх вирве»…
- «Дивись закрили транспортний зв’язок!
На коліях розпалюють багаття!
А як же наш донбаський «уголёк!?
Це ж зрада!
Ми замерзнемо!
Прокляття!».
- «Що роблять, га! Знов кляті москалі!
Розгойдують човна! «ШАТУН» у дії!
Ганьба! Народ співає - Се Ля Ві,
Семени, Лихоліти, – Ли-х-о-о-дії!!!».
- «Погрожує арештами Грицак,
Гарчить, як пес смердючий сам пан Тука,
І Карасьов, як наймудріша щука,
Теж не забув свій сунути п’ятак».
Почуйте люди, гниди що торочать,
Про що кацапські воші вже смердять:
І крах економічний вже пророчать.
Мовляв, доцільно ще поторгувать;
- «Блокада неможлива для Донбасу!!!»,
- «Євросоюз введе санкційний «гніт»!!!…
- «Вже в місті «Щастя» всі замерзли теплотраси!»
- «Ось з чого починався геноцид»!!!
- «Всіх винних треба жорстко покарати!!!».
- «Та це ж махновщина! Анархія! Ганьба!!!»
- «Спецназ негайно!!! Все розблокувати!!!»
- «Зриваються контракти!!!»
- «Нам труба!!!».
- В істериці ординський бидлопас,
Погрожує піти у контрнаступ,
Якщо ми їм зупиним контрабас,
І якщо влада перестане красти.
Дзвонить до Порошенка сам Ахметов:
- «Опять попал ты Петя на должок,
Придётся снова подымать мне ренту,
Страдает ведь семейный кошелёк.
Ведь мы тогда с тобой договорились.
Ты обещал, что будет всё нисчак,
Не для того так тяжко мы трудились,
Чтобы Донбасс гнал в тыл ваш, порожняк.
Придётся против вас вводить ряд санкций,
И если не пропустят товарняк,
Я из-за этих ваших провокаций,
С Захарченко твой поделю общак!»
Петро испугано...
- «Ой що ти, що ти, слухай, не хвилюйся,
Не треба зайвих цих переживань!
Це ж Путін все, його я не боюся,
Він, як і всі, хто проти мене, – срань.
А що народ!? Мовчить і не журиться,
Платіжки йдуть, всі сплачують за газ,
Але, щоби зі мною не ділиться,
Навіщо ж ми почали цей Донбас!?
Мені вже майже нічого втрачати
Мені сам Трамп два рази натікав,
Що перед тим, як я втечу у Штати,
У цьому році всіх нагодував.
І що ти вдієш треба й далі грати,
Я звернусь завтра до свого народу»…
Сильніший той хто вміє програвати,
І вільний той хто б’ється за свободу.
Їде війна, заходить в кожну хату,
Скажіть у чому хлопці не праві?
Спитай сиріт, убиту горем мати,
Чи можна заробляти на крові!?
Ми кожен день втрачаємо героїв!
Вже третій рік вбиває нас Донбас!
Чому у власній хаті ми ізгої,
Чому для нас Украйна – «Алькатрас!»
Ніколи для бариг не тхнули гроші
Вони всі - паразити-короїди,
Не так вже і страшні московські воші,
Як політичні українськи гниди!!!
Слава Україні!!!
1.30.2017 р.
ID:
715318
Рубрика: Поезія, Сатира
дата надходження: 30.01.2017 14:08:29
© дата внесення змiн: 31.01.2017 11:51:25
автор: CONSTANTINOPOLIS
Вкажіть причину вашої скарги
|