Тобою дихати — не надихатись
Твої груди цілуючи — не націлуватись
Я поруч з тобою сотні, мільйони і тисячі
років земних зоставатимусь.
я поруч від тебе грудьми берегтиму
очі, твій дах і твою безрозсудність.
я разом з тобою хрест твій нестиму,
усі болі, печалі, твою невідступність.
твою тверду віру, твої всі невдачі.
твою кров, твою білу вірність,
нелегку твою і сильну вдачу.
свою волю. свою покірність.
твої усі кулі, на пальцях твій порох,
ПТСР, всі контузії, рани і болі.
твою щиру радість, твій гнів і твій морок.
нічні всі кошмари, крик твій і стогін.
Я поряд з тобою. У тебе між ребер.
Я вся у шкіру твою увібралась.
Ти кисень. Постійна життєва потреба.
Я жити без тебе не можу.
І не намагаюсь.