СТЕПАН БАНДЕРА
Бандера – нації герой і України,
За їх свободу він віддав життя.
Його ім’я в країні – непоборні стіни,
Бо він боровся за Вкраїни майбуття.
Бандерівцями називає нас москаль
Брехнею весь свій вік вони живуть,
Мені народ російський дуже-дуже жаль,
Чому диявола не прожинуть…?
Степан свою пролив за Батьківщину кров,
Щоб не було у нас гібрид-війни,
Бо знав, що під Господнім матінка – покровом!
А Бог Всевишній Взяв в Свої Обійми.
25.02.2017 р.
А. Рогуля