Душить губи душогубка,
Сили забирає.
Серце ріже м'ясорубка,
Мозок завмирає.
Сонце встало ще раніше,
Ніж учора. Літо!
Щось воно мене не тішить,
Темінь чорна ліпше.
Світла у кінці тунелю
І не дуже видко.
Радує на підвіконні
Шоколадна плитка.
Десь нове життя відбулось,
Десь буяє горе.
Тут надулось, а там здулось,
Наче хвилі морем.
Душить губи душогубка,
Мучає неспокій.
Десь палає самокрутка,
Десь екрани Нокій...
P.S. Це мій сотий твір на цьому сайті)))