Вітаю кохана людино.
Пишу тобі я вірша,
Точніше письмо на хвилину,
Говорить у ньому душа.
Яка ще не знає, не бачить
Не відає того життя,
Де пунктиком долю позначить,
Де немає уже вороття.
Вітаю кохана людино.
Я пишу письмо, як вірша,
Я пишу тобі на годину,
Якого чекає душа.
Рядками у вірші розкажу
Метелики в нас в животі,
Точніше, я світу покажу,
Розхвалю тебе в красоті.
Вітаю кохана людино.
Пишу з молодих я ще літ,
Так легко, яскраво, невинно,
Такого не бачив ще світ.
Та розповідь досить маленька,
Вона так пестить вуста,
Летить так у серце легенько,
Вона як на диво проста:
Я хочу з тобою прожити
Усе наше спільне життя,
Не буду я вже ворожити,
Ти станеш навіки моя?
(24.05.2017) майбутній дружині признання, пишу з надією що знайшов ту з якою завжди буде добре, неважливо від обставин.