Рукавиці в дірках, шкіра пече
Металевий присмак на язику
Хтось підставить тобі плече
Хтось попросить другу щоку
Що ж шепочуть тобі із клітки
Силуети вчорашніх демонів
Вони зради твоєї свідки
Ти ж давно забув чого хотів
З горла залишки диму випустиш
І поплескають тихо янголи
Коли скажи ти посивів?
Коли?..