Я знаю, ти чуєш? Все знаю.
Я хочу сказати, що я скучаю.
І щоразу, як я засинаю,
Хоч у снах, та на тебе чекаю.
Я знаю, ти ходиш моїми провулками,
Де на стінах не мої вірші.
Затуманюєш очі старими пігулками,
Та від них не краще, лиш гірше.
Я знаю, вивчив мої строфи напам'ять,
Шукаєш хоч натяк на мене.
Все гадала, що такі і не тямлять,
Що життя їх назад не поверне.
Я знаю, блукаєш щодня і щоночі,
Що у сни до тебе приходжу щоразу.
Шукаєш у інших мої карі очі.
Мрієш, що завжди будемо разом.
Я знаю, що часто на перехресті
Чекаєш мене з букетом квітів.
Це для тебе така собі справа честі,
Що дорожча, напевно, за всіх на світі.
Я знаю, ти чуєш? Все знаю.
Я хочу сказати, що я скучаю.
І щоразу, як я засинаю,
Хоч у снах, та на тебе чекаю.