Чарівні, скромні, самостійні,
Приємні, милі й чарівні.
Завжди усміхнені, активні,
Як промінь ранній у вікні.
Ранимі, щедрі, чуйні в горі,
Тверді... у справах, пробивні.
Як ті кораблики у морі,
Невтомні, справжні трударі.
М'які бува... не героїчні,
Іти не люблять наперед.
Обачні, мирні й іронічні,
Спинитись можуть посеред.
Як друзі... вірні і постійні,
Не можуть довго в самоті.
В коханні щирі і надійні,
Коли їх люблять... то святі.
Стійкі, обачні і активні,
Все роблять гарно, до ладу.
До самоти бувають схильні,
Й... до алкоголю на біду.
Та завше в центрі, у фаворі,
Як мальви білі в таїні.
Як у гаю вечірні зорі,
Волошки сині в ярині.
Приємні вдачею і скромні,
Здається... часом неземні.
В труді мислителі невтомні,
Як бджілки в вулику земні.