Вірш, звичайно, сильний. І я закриваю очі на порушення розміру строф заради лаконічності влучних висловів. І хочу сказати по суті тексту. Народ включає в себе різні верстви населення, але суспільний характер визначає все ж загальна тенденція більшості. І вона радикально відрізняється від російської ментальності, але все ж від бажаної картини нас іще віддаляють гіркі корінці схильності до зради. Так-так, тієї самої, що пережив Христос в день його полону. Адже Його зрадили майже всі, хто ходив з Ним всі ті три з половиною роки. І коли наш народ почне сповідувати цей свій гріх і в ньому каятись, тоді настане справжній розквіт нашої держави.