Сьогодні у мене весілля,
Вельможні пани за порогом.
У мене є гарне сумління,
Мій шлюб буде скріплено Богом.
Сьогодні прийшли привітати
Мене з нареченою друзі.
Великі , поважні, красиві,
Вельможні пани товстопузі.
Ось бачу кортеж Президента,
Ось бачу кортеж я Прем'єра,
Автобуси, повні презентів,
Кортеж із боксером-і-мером.
Для мене це друзі поважні,
Ми з ними у боулінг граєм,
Ми власники газових скважин,
У сауні разом буваєм.
Як круто мені у цім світі,
Як сильно люблю Батьківщину.
Як хороше в Києві жити,
Нізащо його не покину.
Спасибі, татусь, за маєтки.
Спасибі, матусю за гроші,
Я дякю вам, мої "предки"
За те, що ви дуже хороші!
Прокинувся я, покрутився,
Це сон? А я думав, насправді...
А все ж таки "предки" найкращі,
Бажаю і вам таких, справжніх!