Мені подобається сміятися і жартувати
І так подобається, коли жартують інші.
Мені подобається сама собою бути
Не думаючи про те, що скажуть інші.
Мені подобається, коли говорять правду
І не ховають біль, образи.
Мені подобається, коли у тебе вірять
Незалежно від яких обставин.
Мені подобаються гарні вірші
І музика мені близька.
А ще люблю, коли дарують ніжність
Та й любов, радість і простоту.
Мені подобається і я так хочу жити
Я буду вірити в казки і чудеса.
Не треба мене "мудрості" учити
Я краще вчитимусь сама.