Сонце випливе із-за туману,
До Землі всім промінням торкнеться ласкаво,
Приголубить як свою кохану,
Та надовго його вже не стане.
Прийдуть стужа, сніги, заметілі,
Все покриє навкруг ковдра біла,
Миколай дітлахів привітає,
Ну а Сонце на літо поверне.
Рік Новий і Різдво завітають в родини,
А за ними Маланка, Василя,
Будуть йти із хатини в хатину,
Й Водохреща завершить вже зиму.
Іще може вона опиратись,
Може снігом досхочу трусити,
Замітати стежки і дороги,
Але день стане довшим - до літа...
ID:758717
04.11.2017