Ти танцюєш в диму моєї сигарети,
пошарпані колонки
видушують із себе ноти
рипучих п'яних пісень.
Наскільки сильно тебе зможу відштовхнути,
шепочучи слова у ритмі танцю,
де кожне слово,
немов граційне па,
оголює,
не знімаючи одягу.
На вустах присмак дешевого пива,
руки обціловані очманілими сигаретами,
та мені не боляче торкатись твоїх долонь
тримати їх
так близько,
так близько,
що якраз час зашепотіти.
Крізь шаль повільних рухів,
я обіймаю тебе
на відстані,
закутую в себе
й не наважуюсь цілувати,
бо у мені немає потреби інтиму
аби відчувати тебе
так близько.
гітарне соло
висмокче нас із реальності
й виплюне у пітьму
де ми — безформні звуки
екстаз заплющених очей
і попіл
що сивою бородою виріс
на покинутій цигарці
нікотинові посмішки
завмирають у повітрі
пусті пляшки
поснули під стіною
я кохаю тебе
тому сьогодні зникну
так і не поцілувавши,
зате солодко
відштовхну
пошепки.