Ці люди з мужніми серцями,
Знак геніїв величних… надлюдей,.
Бо створені Ураном бунтарями.,
Для другорядних не вони ролей.
На інші знаки просто не похожі,
Народжених до дії в них печать.
Тож чешуть правду прямо в очі,
Не вміють знаки ці мовчать.
У намірах продовжувачі Божі,
Не проявляють явний героїзм.
В них благородні наміри вельможні,
Їх... не присутній суті егоїзм.
Любові їх частенько забагато.,,
Душею скрізь в компанії, м’які,
Гостинні і довірливі аж надто,
В діяннях щирі… наміри благі.
Довірливі... хоча і незалежні,
Обману не потерплять і брехні.
Хоча бувають часом протилежні,
Романтики ж вони у глибині.
Філософи і… втілення надій,
І вперті у пориві до нестями.
Думками завше в вирії подій,
Як правило помазані богами.