Танець пориву,
Дикий до зриву…
Твій псих, психоз,
Твої думки і наркоз.
Осідлав троянду,
Дав думкам команду,
В Божевільний світ
Несуть люди звіт.
Одинакові створіння –
Шалені, звичайні переплетіння.
Особливі – незвичайні,
Одинокі, скритні, тайні.
Ввібрати натхнення,
Бути поза сьогоденням,
Для всіх не таким –
Повсюди дим і я над ним.