Ти казала мені : " Пливи!
Тебе ждуть всі моря і порти,
Маяки всі твої й острови,
Уся здобич твоя, всі жінки.
Збережу своїм словом дракар,
Не торкнеться тебе жоден цар.
Не торкнуться тортури й плітки,
Ні хижі гачки, ні гострі клинки..."
У вухах голос захриплий твій
Кожен раз веде мене в новий бій.
Не здригнеться сталева рука,
Твоя тінь за спиною мене зберіга.
Мені в снах приходять щоніч,
Твій голос, твоя мармуровість пліч.
Твої ніжні очі, пекучі вуста.
Тебе я чекаю ... Валькірія... Моя...
#олень #олька_оленька