Привіт, друже!
Твій витончений світ
Такий цікавий...
Ти вчись, тобі ще багато літ
Жити! Браво,
Ти робиш кроки назустріч світлу,
Давай розмалюємо
У веселкові кольори твою палітру.
А то раніше, мені здавалось,
Там переважає сірий.
50 віттінків? Так, ти хотів бути
Пошматованим, пам'ятаєш? Ріллі?
Насолоджуйся життям. мій друже!
Виховуй доньку, будь тендітним і водночас дужим.
Може. ти й не здогадаєшся,
Що писав я це тобі...
Хтось подумає, може, що я - бі.
Та життя дано лиш єдиний раз,
Воно наповнене мільярдами прикрас.
Одна з яких - це ти!
Відкривай завжди все нові і нові світи!
Будь ліхтариком, не здавайся, світи!
І будь ласка, не пиши більше віршів,
Що боїшся весь час самоти!