Весна...З нетерпінням чекаю тебе.
Запах твоїх квітів та дзюрчання струмочків,
веселий щебіт пташок і небо голубе.
А на дереві вже купа зелених листочків.
У небі лунають крики перелітних птахів,
вони несуть з собою нашу весняну царицю.
Одну пташечку в небі я зловити хотів,
а зловив справжню могутню чарівницю.
Мої очі запалали несамовитим добром.
Я ніби відчув всю велич цієї пори,
вона пригорнула мене своїм крилом,
і я піднявся з нею догори.
А там і квіти,і звучать пташині голоси.
Дерева розмовляють,сонечко сміється.
По травичці ходять крапельки роси.
Моє серце від краси вмить розірветься...