Вже понад лісом сонце сходить,
Наступний день у дім заходить,
Вже поголився лисий Хома,
Та на столі сніданку нема
Приспів:
Біді-біда-біді-біда-бідуба,
Біді-біда-біді-біда-бідуба,
Біді-біда-біді-біда-бідуба,
Біді-біда-біді-біда-бідуба.
Узяв собі він гарну жінку:
Тендітні ручки, рівна спинка,
Пухкі вуста і френч-манікюр,
У гардеробі все від кутюр.
Приспів
Щодня проходить модний шопінг
Водій, що возить, носить смокінг
Та в джинсах ходить диво-Хома
Бо в гардеробі нічого нема.
Приспів
Відвідує щодня салони,
Усюди вшиті силікони
Та спить окремо бідний Хома -
В неї до чого торкнутись нема.
Приспів
По вечорі заходить додому,
Розповіда про день все старому,
Голодним слуха лисий Хома,
Бо на столі нічого нема.
Приспів
Прекрасно виглядає дружина,
Неначе та Пікассо картина
Та одинокий бідний Хома,
Бо в голові нічого нема!
Приспів