Сила дівчат
Фари в очах,
Сталь крізь красу,
Вони - не спасують.
Дія як сенс
Скель, поетес,
Біль, наче кава,
Страх - не цікаво.
Сила дівчат,
В безліч карат,
Міцніше гармат,
Не втримають грати,
Будуть співати,
Стрижень тримати,
Їх - не здолати,
Вони - люблять мати.
Сила дівчат
Світла парад,
Сліпий вмить побачить,
Глухий та й почує,
І складність її
Аж ніяк не гальмує.
Сила дівчат
Хлопцям ерзац,
Ворогу - бац!
Щелепи - клац!
Всесвіту - кварц.
Сила дівчат...
Люблю тебе, брат.