А мені мабуть здається, що це всього лиш сон
Але ти зі мною поруч, серця б’ються в унісон
Давай візьмемося за руки, без ніяких заборон
Заплющим свої очі і втечем за горизонт
Знов твої обійми, під мотив зимових днів
Ця шалена аритмія з смаком нових почуттів
І нехай звучить банально, та не вистачає слів
Ця love story божевільна, я тобою захворів
Твій тремтячий, теплий подих, відчуваєш ніжний дотик
Ти моя шалена доза, нерозгаданий наркотик
Перекреслим «за і проти», лиш ці погляди навпроти
Я тону в твоїх очах, не чинячи супротив
Може ти мені поясниш, що ж сталося зі мною
З кожним днем усе сильніше, накриває з головою
Моя сакура цвіте, все наповнилося весною
Будь зі мною завжди поруч, я лиш дихаю тобою
[by mara…>