Тиша злягається пристрасно з розпачем.
І так торохтять їхні кості в їдкому процесі,
Що нудко і млосно і солодко - це розклад.
В моїй голові. Розклад на сірку, спеку і жир.
І тиша в мені. Кожна пора сочиться тобою
І тишею. Що я є? Що з мене було? Що стало?
З тобою? Без тебе? Всі можливі варіанти
Вже перейшли мене наскрізь. Знову і знову.
Твій смак на моїй слизовій. Запах - на слизовій
Твій колір - на слизовій. Легкими мазками чогось.
Про що це я ? Ах так, про тебе. Так от.
Твоя сутність. Ну, так - вона також є в мені.
В принципі, більше і додати нічого.