Ти ніхто. Ніхто крім тебе
Не знає всієї правди.
Вона - не Prada, не Gucci.
Вона - твоє нутро.
Вона більш не прийде до тебе завтра!
І більш ніколи не скаже тобі, що ти
Найкращий, що ти - Ісус у живому тілі.
Як важко! Адже тепер усі кругом
Такі твердющі та зароговілі.
За рогом віятиме узимку знов.
Вона не прийде до тебе, як захворієш.
Пекельно важко! Вона - любов!
Але навчити її любити більш не зумієш...
Пройдуть роки, вона як дружба
Буде радіти з тобою завше.
Ти відрікався від почуттів і і втіх.
І втік. Від усмішок, насолод та її замшу.
Кохання з нею так і не знавши!