Твоя усмішка щира
і очі такі широчезні!
Ти моя золота
й найдорожча від всякого скарбу!
Я люблю тебе сильно -
й уяву твою безмежну,
й обійми твої просто так,
і щастя, яке ти даруєш, направду.
Я обожнюю запах твій -
ексклюзивний такий аромат!
Ніжний голос співає пісні -
ним тебе наділила мати...
І коли обіймаєш ти
- найдорожча моя сестричко,
то від ніжності й доброти
твоє світиться миле личко.
Доторкаєшся - мов крилом
своїм ангельським невидимим.
Знаєш, вдячна я всім єством,
що на світ цей ти народилась!