Народ наш спить, а чи помер?
А може, в зародку й тепер?
А може, наш народ сліпий
Глухий, кульгавий та німий?
Народ наш кволий, як ніхто.
Без рук. без ніг, зате в АТО.
Народ наш плаче, як дитя
Маленьке, хворе немовля.
Народ наш куций, як той хвіст
У зайця чи голодних кіз.
І кози без трави живуть,
А може дійсно, хватить дуть?
Раніше вірив я завжди,
Що ми не стерпимо біди.
А ми як соплі - на, пожуй,
І виплюнь назавжди, буржуй!
#iney_poetry #infant
#nasha_kraina
Олексій Петрович Скрипаченко І-ней - Інфант