Я справді закохався в тебе,моя дурненька.
Моє сонечко і місяць,яке завжди пліч-о-плі́ч.
Моя принцесса,моя королева,моя рідненька.
З тобою я щасливий,а без тебе день як ніч.
Твої губи сняться мені кожної довгої ночі,
з ними засинаю і прокидаюся щоранку я.
Як тільки відкрию втомлені,змарнілі очі,
бачу тебе поряд,а на устах вічне твоє ім'я.
Відчуваю прилив почуттів,які буяють між нами.
Не потрібно слів щоб зрозуміти їхню силу.
Кохання потужно палає олімпійськими вогнями,
залишаючи за собою емоцій важку брилу.
Тримаю міцно твою руку,не зможу відпустити.
Зрозумію істину всього,коли проснусь зрання.
Твій голос-як наркотик,без нього не прожити.
Мені здається,що це більше ніж кохання.