Вибір
Гарна тілом і лицем дівчина Наташа,
Гарбуза шле парубкам :’’ Ось вам зась, –не ваша!’’
Заміж каже -, не піду:’’ Я живу заветной целью,
Все проблеми я рішу,когда стану топ- моделю.
І вообще, чого то ради в’януть всі мої принади.
Маю шанс , що з –за кордону привезу свій приз-, корону.
Знаменита буду пані, на журналах, на екрані,
Бо краса завжди в ціні ,І не заздріть ви мені.’’
Хто радить вам красуні України лишати Батьківщину і сім’ю,
І їхати в заморськії країни, щоб там лишати честь й красу свою.
Замріяні, облудою обвиті, заморського життя побачить вам кортить…..
Його задарма обійцяють зазивали ситі ,і ви їм вірите, без сумніву й намить .
А потім буде вам вже все до стелі, світ бачить вас розпластанних в ногах.
Майбутні королеви топ- моделі:-сумнівна слава притупляє страх.
Красуні милі, нерозумні:-Хто мріять вам заборонить?
Але ж погодьтеся, не кожній стать королевою щастить .
Здебільшого невдахи топ- моделі ,Стають дешевою обслугою в борделі