(Ведучий кличе Діда Мороза)ВЕДУЧИЙ: Вийди, вийди, Дід Мороз,
Та скажи нам гарний тост
А щоб стало нам тепліше,
Подарунків дай скоріше…
( вихід Діда Мороза)ДІД МОРОЗ: Я три дні до вас спішив
Я не їв, вина не пив
Не курив, не похмилявся,
Із Снігуркою не грався.
Обійшов всі блок пости,
Й хочу вам сказать тости:
Хочу я піднять бокал
За навколишній загал.
За прекрасних милих дам,
Щастя і здоров’я вам,
П’єм за справжніх мужиків,-
Зичу мирних вам років.
Порошенка і Обаму
За мою і вашу маму,
За дружину, за сім’ю
І всяку там фігню.
Щоби не було незгод,
Будем пить за Старий год!
Далі буде...