Що не зайдеш в магазини -
Аж серце "хапає",
Бо щодня в них на товари
Ціна виростає.
Вже і долар не "росте"
І пальне дешевше,
Але ціни на товари
Вперто вгору "чешуть".
І вже йдемо в магазин
Їх не купувати,
А дивитись, мов в музеї
Чудо-експонати.
А може тим продавцям
Почалось здаватись,
Що отут не Україна,
А багаті Штати?
Чи між нами не живуть
І тому не знають,
Що нам пенсії й зарплати
Так не піднімають?
Ну чому вони всі стали
Такі ненажери
Й за півроку хочуть стати
Усі мільйонери
І їм байдуже, що в нашій
"Споживчій корзині"
Скоро буде лиш вода
Та шматок хлібини.