Мені наснилося, що ми з тобою разом
У тому парку, де зустрілися колись,
Гуляли, мовчки насолоджуючись джазом,
І у коханні одне одному клялись
Самими поглядами — завше, щохвилини —
У почуттях медово-пряних з молоком;
І літній дощик керував на нас краплини,
Які ти, граючись, ловила язиком...
Нас зігрівало ніжне сонечко липневе,
Що визирало з-під понівечених хмар,
Й переливалося з пляшок вино дешеве
На потонулий у калюжах тротуар.
Ми обнімалися в очікуванні ночі,
Пісні улюблені співали в унісон,
А я дивилась у твої блакитні очі
І розуміла, що усе це просто сон...
(17 лютого '19 р.)