В дитсадку своїм малятам
Няня говорила,
Що неможна поросяток
Цілувать у рило,
Пташенят – у дзьобик,
Баранів – у лобик,
Бо при цьому переходять
Усякі хвороби.
- Часто можна підхопити
Від тварин заразу.
Можна навіть захворіти,
Вибачайте, сказом.
Може вам розповідали,
Чи чули балачки,
Як від звірів умирали,
Чи була гарячка?
І тоді найменший Боря
(от хлопчина славний!)
Підняв руку і говорить:
- Я бачив недавно:
Тітка сучечку спіймала
Та з нею носилась,
А тоді поцілувала
І *** сказилась…
04.12.1987