Аграрії (Гумореска)
Колись було літо стигле,
А тепер зима,
Колись було світло - видно,
А тепер нема.
Колись була всім зарплата,
Мали роботИ,
А тепер, всі в депутати,
Прутьсі, як чорти.
Колись було всьо дешеве:
Газ, мука, зерно,
А тепер сі всім лишили
Фляки та гівно.
Той жи знає керувати -
Місця му нема,
Співаки лопати вострят -
Мова в них німа.
У аграрії пакуют -
Буде певно толк,
Клоун, варят, дурнувате-
Депутатський полк.
Де ж ви, хлопці сі учили
Земленьку копать?
«Батя» певно дав уроки -
Всім вам ставив п`ять?
Може перше до окопу?
Там земля м’яка,
А ви просто в депутати -
Знайте мудака.
Мудаків нам вже не треба -
Були купу літ,
Обікрали нас до нитки,
Зруйнували світ.
Хто сі вчив пісні співати,
Най сі пре на сцену,
Ну а хто поля копати -
В аграрії певно.
Не мішайте тутой з пальцьом -
Всьо їдно не стане!!!
А ви, хлопці, си вважайте,
Бо вас люд дістане...
(С) Леся Утриско