Спасибі Вам, захисники Вітчизни!
Усім, хто землю рідну боронить…
В боргу ми перед Вами, аж до тризни...
Хай Матір Божа Вас усіх хранить!...
За Вас щодня я Богові молюся,
Щодня прошу у Нього одного:
Щоб кожен з Вас додому повернувся,
Живий-здоровий... Я молю Його...
Щоб кожна мати сина дочекалась,
Щоб батько рідну доньку обійняв...
Малеча - мамі, татку щоб всміхалась,
Щоб в мирнім небі журавель кружляв...
Згадаю всіх я, ставши на коліна,
Життя своє віддав хто у бою...
За свою матір, неньку Україну...
В скорботі голову свою схилю…
Анатолій Розумний,
14.10.2019