Не сам
Щільно двері зачини
у сумний і сірий світ,
руйнувати припини
сумом свій душевний цвіт.
Усміхнися всім вітрам,
хмарам, бурям і дощам,
відчини свій серця храм,
бо з тобою я не сам.
Вранці сонцем спалахни,
прокидаючись від сну
і тепло своє вдихни
щоб відчув в собі весну.
Непотрібно жодних слів,
щоб любов пізнати нам,
бо коли твій чую спів,
то сьогодні я не сам.
На роботі як є час,
що так сумно, аж за край,
то згадай щасливих нас
і мелодію цю грай.
В телефоні номер мій
подарунком є твоїм,
бо з тобою я від мрій
почуваюсь не самим.
Віктор Цвіт 14.09.19